ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθείστε τα εξής βήματα:

1. Επιλέγετε από τον κατάλογο προϊόντων ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στο καλάθι αγορών. Μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές σας μέχρι την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να αφαιρέσετε κάποια επιλογή σας από το καλάθι αγορών.

2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, π.χ. τρόπος πληρωμής, τρόπος αποστολής, διεύθυνση αποστολής κτλ.

3. Ελέγχετε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας.

4. Δίνετε την τελική εντολή της παραγγελίας ενώ παράλληλα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Για να προχωρήσετε σε μία παραγγελία, έχετε τη δυνατότητα είτε να δηλώσετε επισκέπτης είτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό ώστε να μπορείτε όποτε το επιθυμείτε να επανέρχεστε για νέες αγορές χωρίς να απαιτείται να εισάγετε εκ νέου τα στοιχεία σας. Όλα τα στοιχεία, τα οποία δηλώνετε κατά την παραγγελία, πρέπει είναι αληθή και ακριβή. Προς αποφυγή λαθών εκ παραδρομής οφείλετε να προβείτε σε έλεγχο όλων των στοιχείων της παραγγελίας σας πριν την ολοκλήρωσή της.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε άμεσα επιβεβαίωση, μέσω e-mail, με την οποία θα επιβεβαιώνεται η παραλαβή της. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας θα λάβετε ένα δεύτερο επιβεβαιωτικό email με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν καθώς και ο κωδικός αποστολής της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών (Courier) προκειμένου να μπορείτε να εντοπίσετε πού βρίσκονται τα παραγγελθέντα προϊόντα.

Τιμές προϊόντων

Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται σε κάθε προϊόν. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση χωρίς να επηρεάζονται οι τιμές των ήδη καταχωρημένων παραγγελιών.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Η εταιρεία επιφυλάσσεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της εάν αυτά δεν είναι διαθέσιμα κατά τον χρόνο της παραγγελίας και δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και ως εκ τούτου να μην ολοκληρωθεί η πώληση αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητας αυτών. Τυχόν πληρωμές επιστρέφονται στον πελάτη.

Παραστατικά

Κατά την υποβολή της παραγγελίας έχεται τη δυνατότητα να επιλέξετε το είδος του παραστατικού που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας, απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες ή ελεύθερους επαγγελματίες. Θα συμπληρώσεται τα απαραίτητα στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., διεύθυνση έδρας και παράδοσης και επάγγελμα.

Περιγραφή προϊόντων

Η εταιρεία καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να απεικονίζονται με ακρίβεια τα πραγματικά χρώματα των προϊόντων στην ιστοσελίδα. Η εταιρεία δεν ευθύνεται και δεν εγγυάται για την απόλυτη ακρίβεια της απεικόνισης των χρωμάτων των προϊόντων στην οθόνη του υπολογιστή σας καθώς αυτή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε οθόνης και υπολογιστή.

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η φωτογραφία που απεικονίζει το προϊόν στην ιστοσελίδα είναι ενδεικτική. Ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές λόγω της επεξεργασίας της φωτογραφίας.